Tevékenységeim elsősorban olyan alternatív technikákat ölelnek fel, melyek hatékony segítséget nyújtanak a stresszkezelés, az önismeret elsajátítása, fejlesztése, a feszültségoldás, a testi-lelki fájdalmak csillapítása, a problémák megoldása, a nehézségek, elakadások pozitív irányú változtatása, a prevenció, az egészségmegőrzés terén.

honlap: www.lelekebredes.hu

facebook oldal: Kineziológia, Life és Karrier Coaching Győrben-Dr. Mirzah-Gerely Nóra

A kineziológia egy alternatív stresszkezelő módszer, amely a lelki, és ezáltal a testi egészség helyreállításának, megőrzésének, fenntartásának egyedülálló módja. Világszerte ismert és elfogadott módszer, amely már Magyarországon is egyre nagyobb teret hódít.   

A kineziológiában izomteszteléssel dolgozunk, melynek lényege az agy és a sejtek közötti kapcsolat, összeköttetés, információáramlás, amely lényegében az izmok működését is meghatározza. Gondoljunk csak arra, mikor valakivel rossz hírt közlünk, az izmai azonnal elgyenegülnek, le kell ülnie, adott esetben össze is eshet, elájulhat. Ha valakit viszont nagyon jó élmény, hatás ér, az izmai megfeszülnek, ültéből felugrik, ugrál örömében.  
Sejtjeinkben minden olyan élményt, tapasztalást raktározunk, amely fogantatásunktól kezdve életünk során ér bennünket és szervezetünket. Így a stresszeket, a negatív élményeket, traumákat egyaránt. Ezek az évek során felhalmozódnak sejtjeinkben, mint a hagyma héjai épülnek, rakódnak egymásra, és így blokkok, gátak képződnek a szervezetben. Ennek hatására alakulnak/alakulhatnak ki különböző lelki problémák, negatív lelki érzületek, és ezek folyományaként a különböző megbetegedések, problémák.  

A kineziológiai izomtesztelés alkalmas arra, hogy előhívjuk az agy rejtett zugaiból, a kis fiókokból azokat az eseményeket, élményeket, amelyek egymásra épülve a jelenlegi problémát/problémákat létrehozták. Mivel agyunk nagy része tárolja, raktározza a minket, minden másodpercben érő megszámlálhatatlan ingert, így tudatos emlékezés nélkül is képes az agy “kidobni” a keresett okot/okokat, a jelenlegi probléma eredetét.

Forrás: http://lelekebredes.hu/mi-is-az-a-kineziologia-/