Kismama torna

Kismama torna Lillával

Horváth Lilla vagyok, kismamatorna oktató, fitnesz edző és táplálkozási tanácsadó. Gyerekkorom óta a sport foglalja el a központi szerepet az életemben, ezt tanultam, és az egyetemi éveimtől fogva ebben dolgozom. 
ornáim zenés, dinamikus, jó hangulatú órák, melyek keringésfokozásból, erősítésből, csípőtornából, vénatornából és nyújtásból állnak, valamint a végén nem maradhat el a női egészséget segítő intim torna sem. Nagyon fontos számomra a biztonságos edzés, így a gyakorlatok végrehajtásánál igyekszem a legpontosabb utasításokat adni, felhívva a figyelmet a hibalehetőségekre. Óráimon fontos szerepet kap a közvetlenség, szeretek a szünetekben tapasztalatokat megosztani, és olyan témákkal segíteni a leendő anyukáknak, mint a táplálkozás, a lábdagadás vagy a hátfájás enyhítése.

Részletekért katt IDE

mom2be Trainigs

Tamás Veronika manuálterapeuta-gyógytornász és személyi edző vagyok,
feleség és 2 gyermek édesanyja. Folyamatosan képzem magam és több mint 10 éve foglalkozom kismamákkal.
A mom2be kismama program egy modern, gyógytorna alapokra épülő torna program, mely állapotfelméréssel kezdődik, és egyéni,
személyre szabott konzultációval folytatódik. Ilyenkor mindenkinek
egyénileg az állapotfelmérő kérdőívben adott válaszai alapján javaslatot
teszek a programhoz tartozó 11 részes (234 percnyi) gyógytorna alapú
kismama torna videók és kiegészítő segédanyagok használatára.

Részletekért katt IDE

Online LoveYourBelly

Takács Timi vagyok, LoveYourBelly oktatóként szeretettel várlak egyéni, online tanfolyamomon.

Mikor kezdj gyanakodni, hogy neked is van?
🤱ha várandósság után a hasizmaid nem húzódtak vissza
🤱ha várandósság alatt a hasad bizonyos helyzetekben rendellenesen előre csúcsosodik
🤱ha rendszeres edzés ellenére sem tapasztalsz lényegi fejlődést
🤱ha állandósult a hátfájásod
🤱ha a gátizmaid meggyengültek
🤱ha köldök – vagy hasfali sérved van.

Az egyéni tanfolyam – online felületen zajlik. Mivel ez egy franchise hálózat, fix árak vannak, az egyéni tanfolyam 15.000 Ft.

Részletekért katt IDE

Pilates kismamáknak – Kismama torna

Miért Pilates?
Ideális felkészülést nyújt a szüléshez, fontos lépcső a szülés utáni felépülésben.
Mentális és fizikai edzést nyújt.Erősíti a mélyizmokat, központot, optimalizálja a tartást.Fejleszti az egyensúlyt.Olyan területekre koncentrál, melyek fontosak a szülés előtt és után.
Az órákat gyógytornász, Nemzetközi pilates oktató vezeti. Felkészültsége és tapasztalata gondoskodik a kismamák biztonságáról.
A jó társaság és biztonságos nyugodt légkör segít fizikálisan és mentálisan is felkészülni a szülésre és az azt követő időszakra.

Részletekért katt IDE

Kismama Torna a Fitt Gyógytornában

Burkus Réka és Szarka Alíz gyógytornászok vagyunk. Réka a Fitt Gyógytorna Centrumban és a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház Szülészeti- és Nőgyógyászati Osztályán tevékenykedik. Alíz a Fitt Gyógytorna Centrum alapító gyógytornásza.

Munkánk során foglalkozunk kismama tornával, szülésre való felkészítéssel, mozgásszervi panasszal küzdő kismamák gyógytorna kezelésével. Hivatásunk fontos része, a szülés utáni regenerálódás segítése, a korai és késői gyermekágyi szakban egyaránt. Foglalkozunk rectus diastasis, gátizom problémák, süllyedéses panaszok, valamint vizelettartási nehézségek kezelésével, hegkezeléssel, továbbá császármetszés utáni rehabilitációval. 

Várunk minden olyan kismamát és édesanyát, aki gyógytornász vezetésével szeretne tornázni, rehabilitálódni vagy a várandósság alatt és/vagy a szülés után mozgásszervi panasza van! 

Bővebb infóért katt IDE