Kismama jóga

A jógára jellemző folyamatos légzés és ászanák együttese segít növelni a kismama tudatosságát, mely pozitív hatással lehet a kismama szülésélményére.

Összegyűjtöttem nektek a kismama jógákat:

Élet Születése ONLINE Kismama Jóga

Elérhetőség: Élet Faháza Jógastúdió
LÉGZÉS – KISMAMA ÁSZANÁK – GÁTIZOMTORNA – RELAXÁCIÓ
A foglalkozások fő fókuszában a légzés áll, mely áldott állapotban még fontosabb, hiszen az anya légzése táplálja a magzatot – babát is, így elengedhetetlen a helyes légzéssel foglalkozni várandósan is. A légzéssel kapcsolódhatsz önmagadhoz, a természethez, erőt gyűjthetsz.
Bővebb infóért katt IDE vagy IDE vagy Spotify

Élet Születése ONLINE Kismama Kör

Elérhetőség: Élet Faháza Jógastúdió
LÉGZÉS – KAPCSOLÓDÁS A BABÁDDAL – ÉN-IDŐ – POZITÍV GONDOLKODÁS
Egészségügyi problémával rendelkező kismamáknak, ha nem járhatsz klasszikus kismama jógára.
Küldetésemnek érzem kismama jógaoktatóként, hogy azokhoz a kismamákhoz is eljussak, akik sajnos valamilyen egészségügyi probléma miatt, orvosi utasításra nem járhatnak klasszikus kismama jógára. 
Bővebb infóért katt IDE vagy IDE vagy Spotify

Kismamajóga Győr

Elérhetőség:
e-mail: hello@babamamajoga.hu 
Manapság nagyon sokan nem tudnak kiszakadni a hétköznapok által belekerült “mókuskerékbe” és nincs (vagy kevés) lehetőségük van befelé figyelni. Ezt kompenzálva az órák végén hosszabb időt szánok a relaxációra és a lelki köldökzsinór megerősítésére, miközben képzeletben a kisbabánkra fókuszálunk. A kismamajógát bárki elkezdheti, az is, aki még soha nem jógázott. 
Bővebb infóért katt IDE vagy IDE

Yoga Shala Győr

Cím: 9026 GYŐR, Ady Endre utca 11. 
A kismamajóga óra minden kismamának különböző élményt jelenthet, segít megélni befele fókuszálással a várandósság különböző szakaszait. A légzésünk megfigyelése és a különböző légzéstechnikák minden órán megjelennek, hiszen a helyes légzés elsajátítása szülésélményünk kulcsa is lehet, emellett pedig segítségül szolgál az összpontosításban. A lelki köldökzsinór már a méhen belül elkezd erősödni azon anyukák és babájuk között, akik már a prenatális korban figyelmet fordítottak erre.
Bővebb infóért katt IDE

Kismama jóga Vikivel

Elérhetőség:
Facebook: Angyal Viktória Női Jóga
Telefonszám: 0670 883 4920
e-mail cím: angyal.viktoria.yoga@gmail.com   
Oktató: Angyal Viktória – Anaya Női jógaoktató, kismama és baba-mama jógaoktató, diplomás hatha jógaoktató
A várandóságod csodás folyamatát megsegítő gyakorlatokkal elmélyítheted a folyamatosan fejlődő magzatoddal a kapcsolatot, valamint tudatosabban ráhangolódhatsz testi és lelki szinten is a szülésre.
A 90 perces foglalkozás részét képezik a speciális jógagyakorlatok mellett a természeti népek ősi mozdulatai, valamint a légzőgyakorlatok, gátizomtorna és relaxáció.
Az órán való részvétel a 13. héttől ajánlott!

Kismama jóga Elizával

Elérhetőség:
e-mail: eliza.hoffer@gmail.com
A kismama jóga a klasszikus hatha jóga gyakorlatait, eszközeit, módszereit a várandósság stádiumának megfelelően alkalmazza megtartva a jóga áldásos hatásait. A jóga testhelyzetei, légző, meditációs és relaxációs gyakorlatai nem csak a várandósság alatt segítenek, de lehetőséget adnak egy gyengéd szüléshez, születéshez.
Bővebb infóért katt IDE vagy IDE