Kapaszkodó jegy

Minden anyuka és apuka emlékszik rá, milyen felemelő pillanat volt, amikor első ízben a karjukban tarthatták gyermeküket! A világ egyik legjobb, legboldogabb perce ez, és persze utána következnek életünk legszebb évei!

Szokták mondani, hogy az idő megszépíti a szülésélményt, és a szülés utáni eseményeket. Sok sok édesanya gyönyörű szülésről, gyors regenerációról mesél – mindenkinek hasonló jókat kívánunk – DE! Vannak olyan esetek, amikor annyira nem egyszerű, és annyira nem kellemes ez a történet!

Te emlékszel még milyen volt?

Ennek az időszaknak a “megszépítése” és megsegítése érdekében álmodtuk meg a “Kapaszkodó jegyet”!

Hogy mi is az a “Kapaszkodó jegy”?

A “Kapaszkodó jegy” egy részletet szimbolizál: sok nap várakozást, több óra vajjúdást, esetleges császármetszést, majd 12 óra ágyban fekvést egy nagy hasi műtét után, végül felállást – melyhez jól jön a segítség!

A “Kapaszkodó jegyek” által beérkezett adományok nagyrészéből a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház Szülészeti Osztályára – elegendő támogatás esetén a Nőgyógyászati osztályra is – ágyi és fürdőszobai, falra szerelhető kapaszkodókat, ágyi fellépőket és fürdőszobai tárolókat szeretnénk vásárolni, az édesanyák felépülésének megsegítése érdekében!

Támogatásoddal most Te is hozzájárulhatsz sok-sok anyuka komfortosabb korházi tartózkodásához!

Támogatni utalással tudod a kezdeményezést:

Kedvezményezett: Győr Gyárvárosi Baba-Mama Egyesület
Számlavezető Bank: OTP
Bankszámlaszám: 11737007-23725065
Közleményben: Kapaszkodó – adomány