Intim torna

A női testünk csodája a várandósság és a szülés. A rendszeresen végzett gátizom torna segít abban, hogy a medencefenék izmaid bírják a megnövekedett terhelést, a gátizom lazító technikák pedig a problémamentes szülést segítik!

Összefoglaltam nektek Győr Intim torna trénereit:

Intim Medical – Gátizom erősítő program Győr – a belső erő:

G.Németh Katalin táplálkozási tanácsadó és Intim Medical gátizom torna tréner:
Kis csoportos és egyéni gátizom torna tanfolyamokat tart Győrben!
9 órában elméleti és gyakorlati oktatást kapsz, a végén pedig személyre szabott gyakorlatsort ad az otthoni gyakorláshoz. 
Elérhetőségért katt IDE


Fitt Gyógytorna

Burkus Réka és Szarka Alíz gyógytornász. Réka a Fitt Gyógytorna Centrumban és a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház Szülészeti- és Nőgyógyászati Osztályán tevékenykedik. Alíz a Fitt Gyógytorna Centrum alapító gyógytornásza.
Hivatásunk fontos része, a szülés utáni regenerálódás segítése, a korai és késői gyermekágyi szakban egyaránt. Foglalkozunk rectus diastasis, gátizom problémák, süllyedéses panaszok, valamint vizelettartási nehézségek kezelésével, hegkezeléssel, továbbá császármetszés utáni rehabilitációval. 
Elérhetőségért katt IDE

Hodossy Hajnalka – Intim Torna Győr

Az intim tornával energetizálod a női szerveidet, fokozod életerődet, megerősítheted párkapcsolatodat és elűzheted a női gondokat.
A speciális kismamák számára kifejlesztett intim torna hatására a gátizmok elasztikussá és rugalmassá válnak és megtanulod irányítani azokat.
Elérhetőségért katt IDE