Meseterápiás foglalkozás anyáknak, várandósoknak

Vallom,  hogy a mesékben ott a  Szép és az Igaz:   a mese nem is ‘mese’, hanem sokszor maga a valóság. Csodálattal és tisztelettel tölt el őseink hagyatéka,  amikor a régi történetekkel találkozom és dolgozom. Tisztán, egyszerűen és mégis tűpontosan adnak út-mutatót az emberi lélekhez. Ősi bölcsesség  van  elrejtve  bennük,  amely  igazi iránytűként szolgálhatnak az Élethez.
Küldetésemnek tekintem,  hogy minél több embernek megmutassam a mesék valódi erejét.
Miközben  történeteket  mesélek,  megnyitom Számodra  a mesék mélyebb, szimbolikus világát, rejtett üzeneteit, általa pedig saját valóságod válik érthetőbbé, könnyebbé.
Hiszem és vallom,  hogy  a  mesék  varázserővel  bírnak.  A mesék  eredetileg  felnőttekhez  szóltak,  és  tele vannak felfedezésre váró kincsekkel.
A Kincskereső Meseterápiás módszerrel egyéni és csoportos foglalkozásaimon a Benned levő kincseket keressük a mesék segítségével.
Együtt  kutatjuk  Életed  kérdéseire  a  válaszokat, miközben belső,  rejtett  tartalékaidra  fókuszálunk. Hogy továbblépj a kiteljesedés és a boldog élet felé a saját történetedben.

Mátai Enikő
meseterápiás szakember, szociálpedagógus, autogén tréner

Elérhetőség: https://www.facebook.com/aranyalmamesemuhely/

http://www.aranyalmamesemuhely.hu/index.html