Puskás Noémi – Nitjá vagyok, az Élet Faháza Jógastúdió létrehozója és oktatója, a Légzés-Pillanatok és a Kismama Légzés-Pillanatok jógikus – holisztikus tanfolyam megálmodója és oktatója, hatha jógaoktató, kismama és gyermekjóga oktató.

Az ONLINE Kismama Légzés-Pillanatok, melyet saját időbeosztásban előre felvett videókon nézheted meg, segítségedre lehet azon női minőségeid felébresztésében, előhívásában melyek segítenek várandósságod, szülésed és később anyaságod során. Női minőségeink: a megengedés, befogadás, elfogadás, áramlás, ciklikusság, változás, lassúság. A 9 lecke a várandósság 9 hónapját szimbolizálja.

A folyamat melyet a tanfolyam támogat: kapcsolódás légzéseden keresztül magadhoz, az öngondoskodás beillesztése életedbe és kapcsolódás a légzéseden keresztül az anyatermészethez.

MILYEN KAPCSOLAT VAN A LÉGZÉS, AZ ÖNSZERETET ÉS A TERMÉSZET KÖZÖTT?

Az önszeretet a szív teréhez kapcsolódik, a légzés pedig a tüdőhöz, a szív és tüdő pedig egyaránt a szívcsakra fő szervei. Így ha figyelsz a légzésedre, légzésfigyeléseket gyakorolsz, megadod magadnak az akár csak néhány perces én-időt, az önszeretet erősödik és légzésed minősége is javul.

  • Hogyan kell megengedned a pihenést magadnak?
  • Hogyan tudod szépen lassan elengedni a munkát, főleg ha szereted is amit csinálsz?
  • Miért fontos befelé figyelni a várandósság időszakában?
  • Miért fontos kapcsolódni a női erővel? 
  • Bizonytalan vagy, hogy meg tudod-e szülni a babád?

Ezek az érzések, bizonytalanságok fakadhatnak abból is, hogy nem érzed női erőd, eltávolodtál. 

Ebben lesz segítségedre a természettel, Földanyával és Égatyával való kapcsolódás.

Szeretnél a légzéseddel foglalkozni kismamaként?

Esetleg egészségügyi probléma miatt nem járhatsz klasszikus kismama jógára?

Szeretnéd érezni női erődet, önbizalmad?

Szeretnél jobban kapcsolódni a természethez?

Vajúdó légzéseket tanulnál?

A légzésfigyelés gyakorlatok elindítanak, hogy befelé figyelj, először saját magadra, elfogadd a várandósságot, elfogadd a változást, melyet a várandósságod hozott és hozni fog, majd később kapcsolódj a babával. 

A gyakorlatok később a gyermekágyas időszakban is segítséggel lehetnek számodra.

A légzésen és a természettel való kapcsolódáson kívül a kismama relaxáció is nagy hangsúlyt kap:

kismama relaxációk segítségével megtanulod tested, lelked és elméd tudatos ellazítását, de nemcsak a stresszoldásban van nagy szerepe, hanem elősegíti a babára való ráhangolódást is, illetve magadhoz is könnyebben tudsz kapcsolódni. A magzat nagyon szoros kapcsolatban van az anyával, így az anya szorongásának oldása kihat a magzat testi-lelki egészségére is. Testileg segít a testrészek tudatos lazításában.

Csodás letölthető hanganyagok segítenek utadon.

Részletek és jelentkezés:

https://www.elet-fahaza.hu/kismamalegzes/

Facebook: https://www.facebook.com/100063913308958

Iratkozz fel a FöldANYA-Lélek podcast csatornámra, ahol értékes hanganyagokat hallgathatsz a nőiség, természet, anyaság témában.