Az 1902-ben alapított Plasmon Olaszország vezető bébiétel-piac márkája a több, mint 100 éves múltra visszatekintő táplálkozástudományi tapasztalatnak és a kutatás iránti elkötelezettségnek köszönhetően.

A teljes egészében Olaszországban készült, kiváló tápértékű termékek a legfinomabb, válogatott alapanyagokból készülnek. A Plasmon ételei kizárólag természetes összetevőket tartalmaznak, egyszerű receptet követve és hagyományos módon, vízben főzve készülnek, hozzáadott só, cukor, vagy keményítő felhasználása nélkül. Természetesen színezőanyag és tartósítőszer mentesek.

A Plasmon elkötelezetten képviseli a gyermekek és az édesanyák érdekeit, garantálva az állandó minőséget és élelmiszerbiztonságot, így a Plasmon tökéletesen gondoskodik a babákról fejlődésük minden szakaszában.

  • Első hónapokban: tápszer, oldódó babakeksz, bébitea
  • Hozzátáplálás szakaszában: üveges bébiétel, gabonapép, tejpép, alaplé
  • Totyogók számára: ízesített keksz, snack, desszert

A termékek csomagolásán megjelenő Oasi nella Crescita® védjegy egy olyan szigorú minőségellenőrzési protokollt jelent, amely minden egyes bébiétel útját végigkíséri, az alapanyagoktól a késztermékig. Így minden szülő biztos lehet benne, hogy minőségi bébiétel kerül az asztalra.

https://www.facebook.com/plasmonhungary/