A HiPP Termelő és Kereskedelmi Kft. a Győribababox partnereként, mindkét eddigi Győribababox turnusba számos termékkel és termékmintával csatlakozott!

A HiPP több, mint BIO

A csecsemők és a kisgyermekek változatos táplálásához generációk óta gyártunk kiváló minőségű biobébiételeket. A felhasznált alapanyagok ökológiai gazdaságokból származnak.  A talajvizsgálatoktól a végtermékig minden termelési folyamat szigorú ellenőrzés mellett történik.

fenntarthatóság olyan életmódot és gazdasági szemléletmódot követel meg, amely a természeti erőforrásokat, mint az emberi lét alapját nem terheli túl, nem pazarolja el és nem semmisíti meg. A biominőségen túlmutatóan célunk, hogy a fenntarthatóság elvét követve védjük a környezetet és a klímát, hogy a világ a gyermekeink számára élhető és szerethető maradjon. 

Nemcsak a változatos táplálás, hanem a bőrkímélő babaápolás is hozzájárul gyermekeink egészséges fejlődéséhez.A bababőr természetes egyensúlyának fenntartása érdekében olyan ápoló termékekre van szükség, amelyek csak a legszükségesebb összetevőket tartalmazzák. Az érzékeny bőrre kifejlesztett HiPP Babysanft termékcsaláddal kezdettől fogva csökkenthető az allergia kialakulásának kockázata. A HiPP Babysanft babakozmetikumokkal kíméletesen ápolhatjuk a kicsik bőrét, miközben sok értékes percet tölthetünk velük.

HiPP Mamasanft bőrápoló termékcsalád várandósság alatti rendszeres használata hozzájárul a terhességi csíkok kialakulásának megelőzéséhez. A várandósság után elősegíti a bőr regenerálódását.

 Az édesanyák kiegyensúlyozott várandóssága, a szoptatás fontossága, a babák egészséges táplálása és bőrápolása iránti elkötelezettségünk nyomán létrehoztuk a HiPP BabyClub online közösséget. A hasznos tanácsok mellett a regisztrált tagok részt vehetnek a rendszeresen szervezett fotópályázatokon, ahol HiPP termékeket nyerhetnek, valamint kedvezményre jogosító kupont is kaphatnak.

www.hipp.hu