A WonderWMN Győr Díj egyik felajánlója dr. Kónya-Kiss Andrea ötvös, a Konyssa ékszerek tervezője és készítője. A KONYSSA ékszerek az önmegvalósítás, a szabadság és a megújulás felemelő, de sokszor fájdalmas útjáról mesélnek. A karakteres, művészi ékszerek mély üzeneteket hordoznak magukban, és talizmánként veled vannak abban a tiszta, felszabadító pillanatban, amikor meg mered mutatni magad a világnak.”

A felajánlott ékszer egy tűzzománc díszítéssel ellátott ezüst nyakék, a női szerepeket bemutató, “Feltörő női energiák” című ékszersorozat része.

Az ékszersorozatban a tulipán női típusonként, szerepenként különböző változatban, különböző jelképekkel és színekben jelenik meg. A nyakéken az anyaság, a termékenység erősítését segítő jelkép, a magyar népi szimbolikából ismert fias bimbó (tulipánbimbó a tulipán kelyhében) látható.
Az anyaságot megélő, vagy erre vágyakozó nő ékszere, és azé, aki teremtő energiájával az élet bármely területén megvalósítja álmait: megalkotja műveit, létrehozza vállalkozását, majd táplálja és gondoskodik róla.”

https://konyssa.com/

https://www.facebook.com/konyssaenamel