Deliné Pőcze Erzsébetnek hívnak, viselkedéselemző pszichológus, business coach, tréner és ékszertervező vagyok. Szenvedélyem az alkotás. A családi legendárium szerint az első művemet 3 évesen egy portörlő rongyra “írtam”, tűvel és hímzőfonallal. Az évek múltával a változatos eszköz- és anyaghasználat megmaradt, csupán a mesterségbeli tudás fejlődött autodidakta módon. Szeretem felfedezni a hétköznapi tárgyakban, a mások által feleslegesnek gondolt vagy túlságosan felmagasztalt hozzávalókban meglátni a kiaknázatlan lehetőségeket.

Így történhet meg az, hogy egy nyakkendőből, egy antik gombból, törött kagylóhéjból páratlan ékszer lesz. 

Inspirációm kétféle forrásból táplálkozik. Ha az anyag szólít meg, az alkotást általában megtartom. Néha csak hetek, hónapok múltán kristályosodik ki, mivé akar válni. Van, hogy menet közben irányt vált és más testet ölt, én csak követem. Míg ha egy meghatározott egyén számára tervezek, azokra a benyomásokra hagyatkozom, amelyeket az adott személy kiváltott belőlem.

Több alkotói pályázaton ítélték oda számomra az első díjat, ezenkívül éveken keresztül tartottam workshopot egy hobbykellék-nagykereskedő cég felkérésére, illetve több alkalommal az újrahasznosítás jegyében. Egy szaklap számára rendszeresen terveztek és készítettem kötött-horgolt modelleket, ékszereket, valamint 1 évig működött az önálló youtube csatornám is, Vedd fel a fonalat Erzsivel címmel. A menyasszonyi ruhám is saját alkotás, de azóta felkérésre készítettem több, mint 10 hölgy részére is emlékezetes öltözetet a nagy napra.

A DeLine ékszermárka prémium kategóriás termékeket foglal magában, melyek ásványok, drágakövek, újrahasznosított és egyéb kreatív alkotóelemek felhasználásával készülnek.

Azokat a városi nőket szólítják meg az ékszerek, akik céltudatosak, és szeretik, ha a figyelem középpontjában állnak. Fontos számukra a külső és belső összhang, az öltözékükkel és a kiegészítőkkel kifejezik a hangulatukat, a terveiket és a vágyaikat, ugyanakkor örömüket lelik a játékos részletekben. Van humorérzékük, nem jönnek zavarba, ha a munkából egy partira hivatalosak, és a megjelenésüket ehhez mérten igazítják egy-egy statement ékszerrel.

A DeLine ékszerek minden darabja kézzel készül. Az újrahasznosított alapanyagok, melyek főként vintage gombok, régi ékszerek, textilmaradékok, parafa dugószeletek, tollszárak, gondos válogatáson és előkészítésen mennek keresztül, mielőtt megtalálják méltó helyüket egy ékszerben. A márkára jellemzők a burjánzó, organikus formák, a játékosság és az össze nem téveszthető, élénk színvilág.

The DeLine jewelry luxury brand includes premium products made with minerals, gemstones, recycled and other creative accessories.

The pieces are addressed to urban women who are purposeful and love to be in the center of attention. For them, external and internal harmony is important, with their outfit and accessories they can express their mood, plans and desires, while at the same time taking pleasure in the playful details. They have a sense of humor, they don’t get embarrassed when they’re invited to a party right after work, and they adjust their appearance accordingly with a statement piece of jewelry.

Recycled materials, which are mainly vintage buttons, old jewelry pieces, textile scraps, cork stoppers, quills, go through a careful sorting and preparation procedure before finding their final place in a piece of jewelry. The brand is characterized by organic shapes, playfulness and an unmistakable, vibrant world of colors.

https://www.facebook.com/DeLineFollowtheline/

“>https://hu.pinterest.com/delineftl/<https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fhu.pinterest.com%2Fdelineftl%2F%3Ffbclid%3DIwAR2gC_UTp8RmRg1Sy9PerAEyM4HjWcykwVtzENJJU6gvrCNb3JqpWnDUUEU&h=AT0t6PKeNTmWM1PKX8szfNp7AIYJmxVEzcBulIJS_tu2ExC7ti4Ao4-Dm1oDDmcg6RQ68nh2sd9KetyDTvt09zvDmcZ2iCiscv8Z-4ufadN8ArX9a5Ewa4PvjVOX5iDKe0Fkp5uohReD4Qogwsg>