2011-ben indult útjának a Norka, amit első gyermekünk születése, és a babavárás inspirált. Mivel ruhaipari mérnök vagyok, nem okozott gondot a varrás, így nekiálltunk pelenkát varrni kislányunknak.

Első termékek a mosható pelenkák voltak, amit születendő babánknak készítettünk és nagy örömmel használtunk. Már akkor fontos volt számunkra a környezetvédelem, ezért választottuk a mosható pelenkát. Miután pelenkáinkat megálmodtuk, gyermekeinken teszteltük, majd folyamatosan fejlesztettük, hogy megkapják mostani formájukat. Megtalálhatóak nálunk a PUL külső, gyapjú külső, zsebes és csónakos pelenkák, úszópelenka, pelenkabelső, különböző betétek, betétrendszerek, valamint leszoktató bugyik. A pelenkák és kiegészítői mindegyike kiváló minőségű, oeko tex standard minősítésű, egyedi textilekből készítjük őket. Az anyagok között már saját tervezésű mintákkal is találkozhattok, ezzel is egyedivé varázsolva a terméket.

Ahogy nőttek a gyerekek, és többen lettek, egyre nagyobb igény volt a pelenkákon túl más dolgokra is. Mivel imádtunk hordozni, így jött az ötlet, hogy hordozáshoz szükséges ruhákat és kiegészítőket is tervezhetnénk. Így kerültek fel a palettára a hordozós nadrágok, sapkák, kiscipők, csizmák, különféle bébi és gyermekruhák, stb.

Idővel szükség lett az egyszer használatos dolgok kiváltására, így kerültek a termékek közé a mosható uzsonnás szettek, textil zsebkendők, frissen tartó zsákok, textil bevásárló zacskók, edény és tálsapkák, valamint a nők részére a textil női betétek, sminklemosók, stb.

Webshopunkban megtalálhatjátok minden termékünket, szezonálisan, vagy naponta megújuló kínálattal, amiket nektek készítünk, szívből.

„Az igazi természetvédő az, aki tudja,
hogy a világot nem a szüleinktől örököltük,
hanem gyermekeinktől kölcsönözzük.”

John James Audubon

https://norka.hu/index.php/hu/shop

https://www.facebook.com/Norkadesign