BABAGENETIKA – EMPATIKUS, ÍTÉLKEZÉSMENTES SEGÍTSÉGNYÚJTÁS A VÁRANDÓSSÁG SORÁN

BABAGENETIKA egyesületet 2015-ben, Sevcsik M. Anna indította.  Személyes érintettsége, saját tapasztalatai mutatták meg, milyen nagy szükség van a genetikai vizsgálatok minél szélesebb körű megismertetésére, s arra, hogy azok mindenki számára elérhetőek legyenek alanyi jogon.

Ma már komoly szakértői csapat segítségével és több elkötelezett önkéntessel dolgoznak azon, hogy minél több család érezhesse magát teljes biztonságban, a babavárás időszakában.

A tevékenységük abszolút egyedülálló és hiánypótló, lényegében a gyermekvállalás körüli genetikai/egészségügyi problémák kapcsán segítik  a szülőket, nem csak papíron, hanem ténylegesen. Amúgy elérhetetlennek tűnő szakemberek bevonásával, információval, extrém drága szűrővizsgálatok és kezelések megszervezésével és amennyiben komolyabb akár élettel összeegyeztethetetlen probléma áll fenn, a végsőkig támogatják az érzelmileg vagy éppen anyagilag rászorulókat. 

Fordulhatsz az egyesülethez: 

  • Ha babát terveztek, de nem tudsz kiigazodni a, szűrő vagy akár a genetikai vizsgálatok között és szeretnéd a legmegfelelőbbet választani. 
  • Akkor is tudunk segíteni, ha esetleg merült már fel genetikai probléma a családotokban és szeretnétek utána járni, hogy pontosan mi okozhatta, hogy nyugodtabban tudjatok előre tervezni.
  • Kérdésed van a babavárás során bármilyen vizsgálattal vagy eredménnyel kapcsolatban.
  • Nem érzed magad megfelelő kezekben a babavárás során és szeretnéd megtalálni a neked megnyugtató orvosi, szakértői segítséget.
  • Esetleg felmerül valamilyen probléma a várandósság során, a babával, vagy veled és szeretnél eljutni az adott terület legjobb szakembereihez, segítünk a megfelelő betegútban.
  • Komolyabb, akár élettel összeegyeztethetetlen probléma áll fenn és nem tudod kihez fordulj, mit tegyél…. mi segítünk és a végsőkig támogatunk.
  • Bármilyen veszteség ért a babavárás során és szeretnél valakivel beszélgetni, vagy szakmai segítséget szeretnél kérni a feldolgozásához.
  • Érzékenyíteni és edukálni szeretnéd a témával kapcsolatban a környezetedet.

e-mail: info@babagenetika.hu
web: https://babagenetika.hu/
FB: https://www.facebook.com/Babagenetika