Legyen akár műtéti heg, egy korábbi sérülés nyoma, vagy pattanások, kiütések okozta hegek, polisziloxán hegkezelő termékeinkkel akár 85%-os javulás érhető el a készítmény 8-10 hetes alkalmazása során. A hegre stift, gél vagy tapasz formájában felvitt szilikon réteg alatt ideális mikrokörnyezet alakul ki, mely elősegíti és felgyorsítja a bőr regenerációját.

A kezelést a varratok eltávolítását követően el lehet már kezdeni, alkalmazásával csökkenthető a hipertrófiás (túlburjánzó) hegek és keloidok (hegdaganatok) kialakulása. Régi, csak esztétikai problémát okozó illetve a viszkető, esetleg fájdalmas hipertrófiás hegek kezelésére is alkalmas. Gyermekeken és érzékeny bőr esetén is valamint szem és száj közelében is alkalmazható. Akne (pattanás), bárányhimlő okozta atrófiás (sorvadásos)hegek kezelésre is javasolható.

Pro-Sil

Hegkezelő termékcsalád

Szabadalmaztatott, díjnyertes, hegkezelésre szolgáló szilikon stick.

A Pro-Sil és a Pro-Sil SPF a hegek kezelésére szolgáló, a Biodermis cég által szabadalmaztatott szilikon hegterápiás technológiával rendelkezik. A Pro-Sil stickben ugyanazt az iparágvezető hegkezelési technológiát találja, mint a Xeragel kenőcsben, egy kényelmes, könnyen használható csúsztatható applikátorral. A hegek kezelése extra gondossággal, amelyre szükségük van, könnyebb, mint valaha. A Pro-Sil stick táskában vagy zsebben is tárolható csöpögés vagy szivárgás nélkül.

Egyetlen készítménnyel sem lehet teljesen eltüntetni a hegeket, de termékeinkkel klinikailag bizonyított a biztonságos és hatékony  hegkezelés, mely segíti a csúnya hegeknek a környező normál bőrbe való beolvadását.

https://hegeltavolitas.hu/