Boros Mária vagyok, 3 gyermekes édesanya. Gyermekeim születésekor egyre inkább motoszkált bennem, hogyan tudnám a kreativitásomat kihasználni úgy, hogy ezt az anyasággal ötvözöm.

Így születtek az első mesefigurás sapkáim, melyek célja a hatékonyság, hogy minél jobban védje a füleket.

Fontos számomra egy -egy darab megalkotásánál, hogy ne a divatot kövesse hanem a gyermek egyéniségének a fejlődéséhez járuljon hozzá. Legyen egyedi és kifejező.

Nagyon szeretek, egyedi termékeket készíteni, melyek kézzel varrottak és méretre kérhetőek. Ahogy készültek a gyermekdarabok és születtek a gyerekeim ezzel időről- időre változott a testalkatom. Szerettem volna kismamként és friss anyukaként is csinos, nőies ruhadarabokat választani.

Nem igazán találtam az elképzeléseimnek megfelelőt, így magamnak készítettem általam tervezett felsőket, szoknyákat. Az öltözködésem egyre nagyobb népszerűségnek örvendett így a családom és barátaim rábeszélésre elkezdteim olyan ruhákat készíteni, melyek előnyösek és a nőies formákat kiemelik vagy épp eltakarják ott ahol az az esztétikusabb.

Külön szerelem számomra az anya- lánya szettek készítése, ahol találkozik a gyermek és a felnőtt divat. Mindezt ötvöztem azzal, hogy nem csak varrok, hanem varrni tanítok. Ha szeretnél alapokat tanulni vagy egy -egy ruhát elkészíteni önállóan akkor látogass el a workshopjaimra, ahol jó hangulatban bevezetlek a varrás rejtelmeibe.

https://www.facebook.com/vvarras/

Elérhetőség:
E-mail: maria.kovago@gmail.com
Tel: 06203206008