A ZarinArt dobozvilág babaköszöntő dobozai egyediek, mint a gyermekek.

A babaköszöntők mosolyok és örömkönnyek okozói.

A babaköszöntő dobozok témái végtelenek, jobbnál-jobb ötletek valósulnak meg, mert szabadjára engedik a fantáziájukat a megrendelők.

A kezdetek óta rengeteg változáson estek át a babaköszöntő dobozok. Ezek az újítások leginkább a megrendelőknek köszönhetők. Sokszor megvan a konkrét elképzelés, de időnként szabad kezet adnak, csak pár főbb irányvonalat kapok.

Ennek fényében ezek a babaköszöntő doboz típusok születtek meg eddig:

  • A babaszoba típusú doboz, ahol tapéta és kép kerül a falra, a baba ágyban fekszik, esetleg megjelenik mellette kedvenc kis játéka. Baldachinos ágy, házikó ágyikó, virágos kanapé a kedvencek.
  • A másik típus, ahol a hangsúly a babán és a különleges fekvőhelyén van. Ilyen pl. a zsömle ágyikó, a kékfestő láda, a borsóhéj vagy a farönk.
  • Ahol a természet jelenik meg fő témaként. Itt hátteret festek és a babát a fekvőhelyével együtt illesztjük a témához, vagy épp fordítva: a baba olyan ruhát kap, ami ilyen háttérért kiált: pipacsmező lepke babával, manó baba a gombák alatt és a tengeri csikó egy kis korall sziklán.
  • És végül az extrák: amikor egy adott kép alapján készül a háttér és a baba ruhája és fekvőhelye.
  • Érintett szülőként külön helyet foglalnak el a szívemben is a koraszülött babaköszöntő dobozok. Minden évben a koraszülöttek világnapja kapcsán megajándékozok egy koraszülőt egy babaköszöntő dobozzal, melyet az ő elképzelései alapján készítek el.

Természetesen a család többi tagjára gondolva egyéb dekorációs termékek is megtalálhatók a palettán: személyre szabott fényképkeretek, dekor dobozok, kulcstartók, karácsonyi dekorációk.

Légy Te is részese a páratlan dobozvilágnak!

https://www.facebook.com/ZarinArtdobozvilag

https://www.instagram.com/zarinartdobozvilag/

https://www.zarinart.hu/