Horváth Lilla vagyok, kismamatorna oktató, fitnesz edző és táplálkozási tanácsadó. Gyerekkorom óta a sport foglalja el a központi szerepet az életemben, ezt tanultam, és az egyetemi éveimtől fogva ebben dolgozom. Viszont amikor terhes lettem, egy teljesen új világ nyílt ki számomra e téren. Megéreztem azt a különbséget, amit kismamaként a szervezet leterheltsége, és más állapota okoz. Várandósságom alatt, egészen a szülés előtti napig heti 2-3 kismamatornát tartottam, ami nagyon sokat segített jó fizikai állapotom és lelki egészségem megtartásához, illetve a szülés alatti mindenfajta kihívásban is! Hiszem, hogy a rendszeres sport, persze megfelelően csökkentett intenzitással és szakszerűen végzett gyakorlatokkal rengeteget segít a kismamák és a bent növekvő kisbabák egészségében!

Tornáim zenés, dinamikus, jó hangulatú órák, melyek keringésfokozásból, erősítésből, csípőtornából, vénatornából és nyújtásból állnak, valamint a végén nem maradhat el a női egészséget segítő intim torna sem. Nagyon fontos számomra a biztonságos edzés, így a gyakorlatok végrehajtásánál igyekszem a legpontosabb utasításokat adni, felhívva a figyelmet a hibalehetőségekre. Óráimon fontos szerepet kap a közvetlenség, szeretek a szünetekben tapasztalatokat megosztani, és olyan témákkal segíteni a leendő anyukáknak, mint a táplálkozás, a lábdagadás vagy a hátfájás enyhítése.

A hozzám járó kismamáknak, kismamákból egy kedves közösséget építek, mert ebben az élethelyzetben nagyon sokan válnak magányossá, ha a közvetlen környezetükben nincs várandós barátnő. Ezek a kapcsolatok sokszor a szülés után is megmaradnak, és friss anyukaként is meg tudjuk osztani egymással az érzéseinket, napi problémáinkat, érdekességeinket.

Győrben heti 1 kismamatornát tartok, online csoportunkban pedig heti 1 torna és 1 kismamajóga órához csatlakozhatnak a várandós hölgyek.

Nagy szeretettel várlak Titeket győri vagy akár online óráimon, remélem Ti is élvezni fogjátok!

Jelentkezés:

https://onlinekismamatorna.hu/

További elérhetőségeim:

+36 30 277 23 37

https://linktr.ee/horvath.lilla.kismamatorna

https://linktr.ee/kismamatorna.kismamajoga

lilla509@gmail.com

kismamatorna.kismamajoga@gmail.com