A Házasság Hete alkalmából esküvőszervezőkkel beszélgettünk! 😊

A második lelkes, vállalkozó szellemű esküvőszervező, akivel beszéltem Balázsi Edina a KREDIVA Program és Esküvőszervező BT. ügyvezetője.

Edina elmondta magáról, hogy vállalkozásának esküvőszervező része még gyerekcipőben jár, de nagyon szereti, és a kezdők lelkesedésének hála 120%-on pörög, és szeretettel várja az új és régi partnereket egyaránt!

Miért lettél esküvőszervező?
’-Az esküvő egy szépséges, kedves és szeretetteljes ünnepség, ahol a szerelmet, a szeretetet, az örömöt és a boldogságot ünnepeljük – feltölt, energiát ad, és érzem, hogy élek, amikor támasza, bizalmasa és varázslója lehetek boldog embereknek.

Mikor érdemes felkeresni egy esküvőszervezőt? Miben segíthet egy esküvőszervező?

’-Mindig, amikor esküvőt tervez egy pár. Az alapja egy mély, bizalmas beszélgetés, ahol kiderül, tudok-e számukra a megfelelő támogatás lenni, hogy életük egyik legszebb napján egy varázslatos és emlékezetes esemény kivitelezésében partner lehessek. A jó esküvőszervező nem irányít, nem diktál, hanem a pár álmai és vágyai szerint a lehető legideálisabb feltételeket teremti meg.  Az esküvőszervező abban segít, hogy az álmok valóra váljanak, hogy az elképzelések – a lány vágyai megvalósuljanak.

Gyakori, hogy a párok esküvőszervezőt fogadnak, vagy inkább próbálják egyedül megoldani a dolgokat?

’-Úgy vélem, a Pároknak vannak elképzeléseik, terveik és szeretik maguk szervezni az esküvőt, DE, szakmai tapasztalatuk nincs annyi, mint egy szervezőnek, aki ismeri a buktatókat, a rizikós helyzeteket és a kreatív megoldásokat. A Párok azt gondolják, nekik egyedül is megy, de aztán sokszor kiderül, hogy jól jött volna egy szakember. Másik tényező a spórolás, ami sok esetben a büdzsé miatt van, de ettől még a nagy nap nem lesz hibátlan.

Manapság szokás még a templomi szertartás vagy inkább csak polgári fogadalmakat tesznek?
Azt gondolom, hogy az a szokás, amit a Pár kíván. Nem az számít, mi a trend és mi a menő, hanem hogy a Pár elképzelései szerint történjen minden. Én ebben hiszek.

A párok mennyire hallgatnak a tanácsokra? Pl.: valami észbontó színösszeállítást akarnak, amiről próbálod őket lebeszélni.
’-Én nem szeretem lebeszélni a párokat az elképzeléseikről, hanem finoman alakítgatjuk, mindaddig, míg nekik is tökéletes és az észbontótól is eléggé eltávolodik. Szerintem nincs is olyan elképzelés, ami ultra gáz lehet a mai világban. Mindaddig, amíg a Párnak ez vágya és kívánsága, addig az elképzelés kivitelezhető, hiszen ez az Ő napjuk.

’-Ha szeretnéd, hogy a segítségedre legyek, életed Nagy napjának megszervezésében keress bizalommal 😊

https://www.facebook.com/kredivaprogrameseskuvo/

http://www.krediva.hu/

Telefon: +3620/344 8974 E-mail: info@krediva.hu