Trénerként, coachként dolgozom jelenleg, de az alap végzettségem jogász. Jogászként 6 évig dolgoztam, majd ráébredtem, hogy az nem teljesen az én világom, ezért váltottam, immár 4 éve. Covid előtti időben nem igazán éreztem szükségét az online jelenlétemnek, azonban az elmúlt időszak rádöbbentett, hogy egyre nagyobb igény van rá. Szerencsére szeretek írni, és elkapott a post írás lendülete is, ha időm engedi. 

  1. honlap: www.pandem.hu
  2. facebook oldal (tréner): https://www.facebook.com/pandemtrening
  3. facebook oldal (coach): https://www.facebook.com/pandemcoaching

Főbb területeim:1. Trénerként csoportos alkalmakat tartok, melyek egy része a vállalkozói szektorból érkező megrendelés valamilyen kompetencia fejlesztésre (kommunikáció, konfliktuskezelés, időgazdálkodás, csapatépítés), problémafeltárásra, szervezetfejlesztésre, folyamatoptimalizálásra vonatkozik. 
Másik része nyílt alkalom, mely általam kerül meghirdetésre. 
Jelenleg az alábbi témák vannak repertoáron: 

2. Coachnként egyéni beszélgetéseket, coaching alkalmakat tartok.  A coaching egy olyan segítő, fejlesztő tevékenység, mely a személyes képességeket, meglévő erősségeket azonosítja és fejleszti, segítve ezzel a továbblendülést, az elakadások és problémák megoldását a helyzetre. Egyedi módszereim segítségével az ügyfél eredményre vezető beszélgetés részévé válik és így friss szemmel tudunk rátekinteni a kialakult élethelyzetre. Munkámat legjobban az alábbi idézet tudja bemutatni: „Vannak olyan fiókok a fejünkben, amik be vannak csukva, amelyek kinyitására még nem állunk készen, ezeket nem akarjuk, hogy kinyíljanak. Ha a fiókot kinyitod, akkor leteszel egy nehézséget.”/Bali György/

A fiókok kinyitását számos módszerrel lehet előcsalogatni az ügyfelekből, kinek-kinek az egyéniségének megfelelő eszközökkel. Módszereim között olyan kreatív elemek is szerepelnek, melyek segítségével, egy könnyed, kreatív ám eredményre vezető beszélgetés részévé válik az ügyfél. Célom, hogy a beszélgetések alkalmával az ügyfél egyre közelebb kerüljön problémája megoldásához.
Témáim:
1.önbizalomnövelés
Az önbizalomhiány napjaink egyik leggyakoribb problémája, az alacsony önbizalom pedig rendkívül nagy hatással van az ember életére. Ha Te is úgy  érzed, hogy van még hova fejlődnöd az önbizalom terén, akkor van egy jó hírem, az önbizalom kiválóan fejleszthető.Miben segítek?

  • hogy megtaláld a Te ragyogó részed…
  • hogy jobban lásd, milyennek látnak mások…
  • hogy elhidd, Te is különleges vagy…
  • hogy meg merd mutatni önmagad…
  • hogy magabiztosságot sugározz…

Hogyan fogjuk csinálni?

  • feltérképezzük, hogy áll az önbizalmad,
  • megkeressük a magabiztos részedet,
  • kreatív eszközökkel segítünk, hogy higgy magadban,
  • játékosan fejlesztjük a magabiztos fellépésedet,
  • gyakorlatias módszereket kapsz útravalóul.

2. karriertanácsadás
A munkába való visszatérés számos kérdést vet fel:

  • A korábbi munkahelyedre már nem akarsz vagy nem tudsz visszamenni?
  • Még nem tudod, hogy merre menj tovább a munka világában gyermekvállalás után?
  • Váltanál, de még bizonytalan vagy és félsz belekezdeni? Nem tudod, hogyan vágj bele?

A karriertanácsadás célja a munkába való visszatérés előkészítése, a karrier célok tisztázása. Kreatív és gyakorlatias és módszereket használok, az art coaching és a pszichológia eszköztárából. A coaching folyamat végére meg tudod határozni, hogy hol tartasz a karriered területén és lesz egy célod, valamint segítséget kapsz a célhoz vezető lépések megtételéhez.
3.időgazdálkodás

Rohanó életet élünk, ezért sokszor érezhetjük azt, hogy a nap 24 órája is kevés  lenne, hogy feladataink végére érjünk, hogy mindenre jusson idő, amire szeretnénk. 

  • Szeretnél több feladatot elvégezni egy nap alatt?
  • Jó lenne, ha nap végén nem csupa befejezetlen tennivaló nyomasztana?
  • Úgy érzed, hogy összecsapnak a fejed felett a hullámok és folyton rohansz?

Számos időgazdálkodási módszer létezik, azonban fontos szem előtt tartani, hogy a jól bevált, sokszor alkalmazott technikák mellett fontos szempont a résztvevők az időhöz való viszonyának feltérképezése, illetve a különböző személyiség típusok eltérő időkezelésének azonosítása, erősségeinek, fejlesztendőinek feltárása, erőforrások és szükségletek azonosítása és egymás közötti megosztása. A coaching során érintjük az önismeret, az idő egyénre való hatását. Rátekintünk az időnyomás és az általa okozott stressz pozitív és negatív hatásaira, feltérképezzük ezek kezelési módjait.