A pinnyédi MentaHáz munkatársai a legkorszerűbb terápiák és fejlesztő eljárások alkalmazásával támogatják a családokat a gyermekek újszülött korától a középiskolás évekig. Az egyéni és csoportos fejlesztő foglalkozások, terápiás órák eredményeként a tanulási és magatartási nehézségekkel küzdő gyerekek sikeresebben tudnak beilleszkedni az óvodai és iskolai közösségekbe.

A legkisebbek fejlődését egyéni Dévény-tornababa-mama foglalkozások segítik. A kisbabás szülőket baba- és gyermekhordozási tanácsadás várja.
Megkésett beszédfejlődés esetén beszédébresztő foglalkozások várják a gyerekeket. Óvodás kortól – szükség szerint – Alapozó Terápiát vagy Dinamikus Szenzoros Integrációs Terápiát (Ayres)logopédiai és komplex iskola előkészítő programot ajánlunk.
Néhány szülőkonzultáció a Mentaházban a gyermeknevelés kérdéseiről egy tapasztalt, jól képzett szakemberrel alapvető változásokat  eredményezhet a család működésében, a szülő-gyerek kapcsolatban.

Közös gondolkodásra hívunk Téged is, ha úgy érzed, megakadtál valamiben, támogatásra vágysz, tanácstalan vagy a gyermekeddel, párkapcsolatoddal, a családod működésével kapcsolatban.

https://www.mentahazgyor.com/