A kisbabás édesanyáknak a szülés után is legyen lehetőségük sportolni, kikapcsolódni, magukkal foglalkozni, anélkül, hogy közben a babájukat másra kellene bízni. Ne kelljen lemondaniuk a mozgás öröméről, kimozdulhassanak otthonról, csoportban lehessenek hasonló anyukákkal, információt cserélhessenek, és akár új barátságokat köthessenek.

A mozgással igazodjunk az élethez, rugalmasan, a babával együtt tudjuk jól érezni magunkat. Elsősorban ne azért járjunk mozogni, mert elvárják tőlünk, hogy jól nézzünk ki a szülés után, hanem azért, mert jól akarjuk érezni magunkat és hasznosan akarjuk eltölteni az időt, babánkkal együtt.

A Maminbabát nem csak az anyukáknak találtuk ki! Az aktív, hordozást vállaló lelkes édesapákat, edzett nagyszülőket, felelősségteljes nagy testvéreket is szeretettel várjuk óráinkon.

A közeljövőben egy lendületes, jó csapattal szeretnénk országszerte elérni céljainkat. Mi nem a fekvőtámaszokat, felüléseket és kitöréseket számoljuk, hanem ritmusos, latin zenére mozgunk, jól érezzük magunkat, miközben természetesen porcikáinkat is átmozgatjuk és kellemesen elfáradunk.

Oktatóinktól elvárjuk, hogy megfelelő képzettséggel rendelkezzenek. Támogatjuk őket abban, hogy magas szintű tudásukat szakmai oktatásokon és továbbképzéseken tartsák színvonalon, továbbá folyamatosan fejlődjenek. Célunk, hogy munkatársaink jó kapcsolatot ápoljanak kedves vendégeinkkel és partnereinkkel. Üzleti kapcsolatainkban a hosszútávú közös munkában, gyors és korrekt ügyintézésben, megbízhatóságban hiszünk.

Szeretnénk, ha minél többen Maminbabáznának!

https://www.facebook.com/Maminbaba-Gy%C5%91r-207195113006553